manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SERVEI DE BUS GRATUÏT EL DIA DE SANT JORDI

SERVEI DE BUS GRATUÏT EL DIA DE SANT JORDI

Un any més, el dia 23 d'abril, Manresa Bus ofereix servei gratuït i reforçarà el servei de festius de les línies L6 (Balconada – Festius), L7 (La Parada-Festius) i L8 (Perimetral) amb el funcionament de la L1 (La Balconada) i la L2 (La Parada) en horari de dissabtes (freqüència de pas de 20 minuts) des de les 8h del matí fins a les 22h. El dia de Sant Jordi, la parada del transport públic urbà e interurbà de Plaça Espanya queda anul·lada. 

L’Ajuntament de Manresa ha preparat per aquest diumenge, 23 d’abril, “Diada de Sant Jordi” el dispositiu especial de Mobilitat al Passeig Pere III amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants, l’accés amb fluïdesa del transport públic al centre de la ciutat i millorar la circulació del trànsit que, per segon any consecutiu, inclou la gratuïtat del bus urbà a totes línies que fan servei a la ciutat. 

Per més informació sobre el servei consulta aquí o truca al 93 875 71 50.


ALTRES NOTÍCIES

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Manresa presenta avui tres nous busos híbrids, amb els quals ja s’eleva a cinc el nombre de vehicles d’aquestes característiques, per tal d’oferir un transport públic de qualitat i sostenible.