manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS PATROCINA UN ANY MÉS LA FIRA DE L’ESTUDIANT DEL BAGES

SAGALÉS PATROCINA UN ANY MÉS LA FIRA DE L’ESTUDIANT DEL BAGES

Un any més, Sagalés és patrocinador de la Fira de l’Estudiant del Bages, fira anual que es celebrarà del 24 al 27 d’abril al Palau Firal de Manresa. En aquesta edició, la fira acollirà al voltant de 3.000 visitants. 

Els estudiants podran gaudir de la fira dilluns, dimarts i dijous de 9h a 14h i de 15h a 19h i dimecres de 9h a 14h. Hi trobaran espais d’orientació individual, estands de tota l’oferta formativa, una exposició de cicles formatius, informació per a la reincorporació al sistema educatiu, recursos per estudiar a l’estranger i l’àrea del Campus Universitari de Manresa. També podran gaudir d'activitats complementàries (tallers, activitats i xerrades) dirigides als alumnes de secundària, al professorat i als orientadors. 

 


ALTRES NOTÍCIES

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Manresa presenta avui tres nous busos híbrids, amb els quals ja s’eleva a cinc el nombre de vehicles d’aquestes característiques, per tal d’oferir un transport públic de qualitat i sostenible.