manresabus.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS PATROCINA EL BÀSQUET MANRESA

SAGALÉS PATROCINA EL BÀSQUET MANRESA

Sagalés ha renovat la col·laboració amb el Básquet Manresa i és el patrocinador de l'equip fins a finals del 2018. Així doncs, l'acord d'esponsorització s'allarga i s'amplia després de diverses temporades de vinculació. Sagalés seguirà formant part del “Pool de patrocinadors” del Bàsquet Manresa.

Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés, i Jaume Arnau, President del Bàsquet Manresa han signat aquesta setmana l'acord a les instal·lacions del Pavelló Nou Congost. En la reunió també els acompanyaven Ricard Costa, Cap d’Explotació de la base de Sagalés a Manresa, i el gerent del Bàsquet Manresa, Carles Sixto.

El Bàsquet Manresa es va fundar el 1931 i entre els seus títols es troben la Copa del Rei, la Lliga ACB i diversos títols de la Lliga Catalana.


ALTRES NOTÍCIES

MÉS SERVEIS AL NADAL

MÉS SERVEIS AL NADAL

Manresa Bus, el servei urbà de Manresa, reforça els seus serveis els dies 6, 8, 10, 17, 24 de desembre i 7 de gener amb més freqüència de pas.

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

BUSMANRESA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES HÍBRIDS A LA FLOTA

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Manresa presenta avui tres nous busos híbrids, amb els quals ja s’eleva a cinc el nombre de vehicles d’aquestes característiques, per tal d’oferir un transport públic de qualitat i sostenible.