MÉS EXPEDICIONS A LES LÍNIES L2 i L8 DE BUSMANRESA

MÉS EXPEDICIONS A LES LÍNIES L2 i L8 DE BUSMANRESA

El  4 d’octubre, BusManresa (el servei urbà de Manresa), va reforçar les línies L2 (La Parada) i L8 (Perimetral-Estacions) per tal de cobrir la demanda de passatgers que utilitzen el bus a la ciutat de Manresa que es trobava en augment des de l’inici del curs escolar, i que enguany va coincidir amb l’entrada en vigor dels ajuts del govern estatal, i que van permetre rebaixar el preu de la T10 un 30% i el de la TMes un 43%. El reforç de les línies es va realitzar amb un increment de busos i expedicions. La línia L2 (La Parada) va ser reforçada la franja de matí i entre les 7.18h i les 9.10h es va afegir un bus més que surt de Guimerà i fa tres expedicions. D’aquesta manera, la freqüència anterior de 12 minuts s'ha vist reduïda a 6 minuts en algunes de les franges.

Pel que fa a la línia L8 (Perimetral-Estacions), va ser reforçada al matí, al migdia i a la tarda. Al matí, entre les 7.20h i les 8.44 h es va afegir un bus més a la parada de Renfe que du a terme dues expedicions més, reduint la freqüència de pas, que en aquell moment era de 14 minuts, a 5 i 9 minuts, depenent de la franja horària. Pel que fa al migdia i a la tarda, es van posar dos autobusos més: el primer fa una expedició més entre les 14.06h i les 15.15h, i el segon fa fins a cinc expedicions més entre les 13.10h i les 18.04h, per tal de reforçar les sortides i entrades escolars als migdies i les sortides de les escoles a les tardes, amb una reducció de la freqüència de pas de 14 a 7 minuts en moltes de les franges.

Els canvis són fruit de l’anàlisi de viatgers i expedicions que es van fer en els primers dies de curs escolar. El servei urbà de Manresa i l’Ajuntament continuen analitzant les ocupacions del servei per veure si els reforços introduïts funcionen o si calen més modificacions.

Consulta els horaris aquí
 


ALTRES NOTÍCIES

ARRIBEN ELS PRIMERS DOS BUSOS 100% ELÈCTRICS A MANRESABUS

ARRIBEN ELS PRIMERS DOS BUSOS 100% ELÈCTRICS A MANRESABUS

Els vehicles es van mostrar el matí del 21 de novembre en una trobada amb la premsa en la qual es va detallar la inversió global i que a banda dels busos inclou l’adaptació de les instal·lacions per poder realitzar la recàrrega elèctrica.

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

El Reial Decret llei 11/2022, de 25 de juny, i l’Ordre Ministerial de 15 de juliol, impulsades pel govern espanyol, contemplen l’aplicació de reducció de preu al transport urbà i interurbà dels abonaments i títols multiviatge.