SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, del 15 al 17 de novembre a Fira de Barcelona.  

El Tomorrow.Mobility estava coorganitzat per EIT Urban Mobility, una iniciativa de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia, organisme de la Unió Europea, i comptava amb el suport d'importants empreses i institucions. 

S'hi van abordar àrees de repte de mobilitat actuals com la micro mobilitat (scooters elèctrics, bicicletes), la mobilitat activa i l'àmbit públic, el transport públic, els proveïdors de mobilitat (cotxe compartit, taxis aeris), la indústria de l'automòbil (elèctrica, connectada i autònoma). cotxes), la logística d'última milla (entregues de comerç electrònic, drons de lliurament), les infraestructures intel·ligents (gestió de flotes, geolocalització i sistemes de pagament), la transició energètica cap a la neutralitat de carboni i la digitalització.

Sagalés va estar present a la fira a la zona d’expositors per presentar les seves solucions de mobilitat des de la perspectiva de la sostenibilitat, innovació i digitalització. Era una cita obligada per a aquells actors que hi treballem per les ciutats del futurs. El transport públic és un element clau per a definir les ciutats del futur i la fira Tomorrow. Mobility és el fòrum professional de referència on pensar i debatre sobre els nous models de mobilitat urbana.

 


 


ALTRES NOTÍCIES

ARRIBEN ELS PRIMERS DOS BUSOS 100% ELÈCTRICS A MANRESABUS

ARRIBEN ELS PRIMERS DOS BUSOS 100% ELÈCTRICS A MANRESABUS

Els vehicles es van mostrar el matí del 21 de novembre en una trobada amb la premsa en la qual es va detallar la inversió global i que a banda dels busos inclou l’adaptació de les instal·lacions per poder realitzar la recàrrega elèctrica.

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE LES TARIFES

El Reial Decret llei 11/2022, de 25 de juny, i l’Ordre Ministerial de 15 de juliol, impulsades pel govern espanyol, contemplen l’aplicació de reducció de preu al transport urbà i interurbà dels abonaments i títols multiviatge.